Brilliant Breakfast

Grenzen

Platform31 organiseert exclusief voor partners ieder kwartaal een Brilliant Breakfast: inspiratie en netwerken onder het genot van een prikkelende spreker, een inspirerend thema en een vers ontbijt. De derde editie van Brilliant Breakfast staat in het teken van grenzen.

Grenzen zijn overal. En nergens, tegelijkertijd. Er bestaan grenzen tussen ministeries, gemeenten, domeinen, bedrijven, universiteiten, wijken, waterschappen en ga zo maar door. Maar wat is een grens eigenlijk? Al deze partijen werken namelijk in toenemende mate samen, in steeds duurzamere verbanden. Denk aan burgerinitiatieven, coöperaties, triple helix organisaties en de metropoolregio’s. Hoe herkennen we grenzen dan nog? En wat betekent dit voor de manier waarop we maatschappelijke problemen benaderen?

Over Brilliant Breakfast

Als partner van Platform31 kunt u het brede netwerk van partners (gemeenten, ministeries, corporaties, marktpartijen) dit jaar maar liefst vier keer ontmoeten tijdens een Brilliant Breakfast op woensdagochtend. Tijdens dit ontbijt geeft een inspirerende spreker de aftrap op een domeinoverstijgend onderwerp. Daarna verkent u dit onderwerp samen met de spreker aan de hand van een creatieve werkvorm. Aan het eind van het ontbijt vertrekt u met een goodiebag aan goede ideeën, inspirerende tips en visitekaartjes.

Map for Koningin Julianaplein 10, Den Haag
Icoontje_partnerschap_internal_thumb_small-1487853521

Brilliant Breakfast

Grenzen

Platform31 organiseert exclusief voor partners ieder kwartaal een Brilliant Breakfast: inspiratie en netwerken onder het genot van een prikkelende spreker, een inspirerend thema en een vers ontbijt. Het thema van deze editie: grenzen. Lees meer

Kosten:   Deelname kosteloos en exclusief voor partners van Platform31


Adresgegevens

(tevens factuuradres in geval van betaalde activiteit)


Bij aanmelden gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.