Brilliant Breakfast

Complexiteit – omgaan met onzekerheid en onvoorspelbaarheid

Platform31 organiseert exclusief voor partners ieder kwartaal een Brilliant Breakfast: inspiratie en netwerken onder het genot van de prikkelende spreker Iris Meerts, een inspirerend thema en een vers ontbijt. De tweede editie van Brilliant Breakfast staat in het teken van Complexiteit: omgaan met onzekerheid en onvoorspelbaarheid.

Professionals in stad en regio staan voor een aantal complexe maatschappelijke uitdagingen. De samenleving is permanent in beweging en aan verandering onderhevig. Dit veroorzaakt de nodige onzekerheid en onvoorspelbaarheid. Hoe kunnen overheden, corporaties en private partijen grip krijgen op een domein dat constant in beweging is? En hoe kunt u een aanpak vormgeven als u nog niet weet waar u over vijf jaar mee te maken krijgt? We bieden u handvatten en inspiratie tijdens de tweede editie van Brilliant Breakfast op 31 mei. Bent u erbij?

Spreker

Iris Meerts is de spreker tijdens deze editie van Briljant Breakfast. Zij is coördinator van het onderzoeksplatform Good Governance for a Safe World van de Haagse Hogeschool (waarbinnen ze onder meer praktijkgericht onderzoek doen naar complexiteit); hiervoor was zij directeur van Stichting Zelforganisatie.

Over Brilliant Breakfast

Als partner van Platform31 kunt u het brede netwerk van partners (gemeenten, ministeries, corporaties, marktpartijen) dit jaar maar liefst vier keer ontmoeten tijdens een Brilliant Breakfast op woensdagochtend. Tijdens dit ontbijt geeft een inspirerende spreker de aftrap op een domeinoverstijgend onderwerp. Daarna verkent u dit onderwerp samen met de spreker aan de hand van een creatieve werkvorm. Aan het eind van het ontbijt vertrekt u met een goodiebag aan goede ideeën, inspirerende tips en visitekaartjes.

Map for Koningin Julianaplein 10, Den Haag
Icoontje_partnerschap_internal_thumb_small-1487853521

Brilliant Breakfast

Complexiteit – omgaan met onzekerheid en onvoorspelbaarheid

Platform31 organiseert exclusief voor partners ieder kwartaal een Brilliant Breakfast: inspiratie en netwerken onder het genot van een prikkelende spreker, een inspirerend thema en een vers ontbijt. Het thema van deze editie: Complexiteit – omgaan met onzekerheid en onvoorspelbaarheid Lees meer

Kosten:   Deelname kosteloos en exclusief voor partners van Platform31


Adresgegevens

(tevens factuuradres in geval van betaalde activiteit)


Bij aanmelden gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.