Brilliant Breakfast 'Good governance'

Platform31 organiseert exclusief voor partners ieder kwartaal een Brilliant Breakfast: inspiratie en netwerken onder het genot van een prikkelende spreker, een inspirerend thema en een vers ontbijt. De eerste editie van Brilliant Breakfast staat in het teken van Good Governance. Cor van Montfort, associate professor gespecialiseerd in goed bestuur bij publiek-private arrangementen geeft zijn visie op dit onderwerp.

Ieder van u heeft andere ideeën en associaties bij het thema Good Governance, maar vast staat dat het steeds noodzakelijker wordt om op het vertrouwen van de burger te kunnen rekenen of om betrokkenheid van bewoners en klanten te kunnen oogsten. De Tweede Kamerverkiezingen zullen dit waarschijnlijk ook uitwijzen.

Over de spreker

Cor van Montfort,associate professor van Tilburg University, gespecialiseerd in goed bestuur bij publiek-private arrangementen trapt de eerste editie van Brilliant Breakfast af. Met zijn expertise op de gebieden van leefbare steden, woningcorporaties en onderwijs is Cor van Montfort een waardevolle gesprekspartner voor u als partner van Platform31. Van Montfort is als programmamanager vastgoed verbonden aan de Algemene Rekenkamer en hij is projectleider van het project ‘leren van 20 jaar decentralisaties’. Als gast van de WRR schreef hij ruim tweeënhalf jaar mee aan publicaties over het verbinden van wonen, zorg en pensioenen en over checks and balances in het semi-publieke domein.

Over Brilliant Breakfast

Als partner van Platform31 kunt u het brede netwerk van partners (gemeenten, ministeries, corporaties, marktpartijen) dit jaar maar liefst vier keer ontmoeten tijdens een Brilliant Breakfast op woensdagochtend. Tijdens dit ontbijt geeft een inspirerende spreker de aftrap op een domeinoverstijgend onderwerp. Daarna verkent u dit onderwerp samen met de spreker aan de hand van een creatieve werkvorm. Aan het eind van het ontbijt vertrekt u met een goodiebag aan goede ideeën, inspirerende tips en visitekaartjes.

Map for Koningin Julianaplein 10, Den Haag
Icoontje_partnerschap_internal_thumb_small-1487853521

Brilliant Breakfast 'Good governance'

Platform31 organiseert exclusief voor partners ieder kwartaal een Brilliant Breakfast: inspiratie en netwerken onder het genot van een prikkelende spreker, een inspirerend thema en een vers ontbijt. Het thema van deze editie: Good Governance. Lees meer