Bouwen aan een ecosysteem voor sociaal ondernemerschap

Hoe kunt u een omgeving creëren waarin sociaal ondernemerschap kan bijdragen aan maatschappelijke vraagstukken van gemeenten zoals arbeidsparticipatie of circulaire economie? Platform31 en het G40-Stedennetwerk organiseren een bijeenkomst op 19 april waarin diverse praktijkvoorbeelden worden gedeeld. Daarnaast bieden we u handvatten om in uw gemeente aan de slag te gaan. Specifieke aandacht gaat uit naar de vraag: Hoe verbind je je met het netwerk buiten?

In een carrousel aan presentaties leert u van uiteenlopende voorbeelden, zoals Cirkelstad, Social Impact Market en Move2Social. We zoomen in op de volgende vragen: Wat is er al? Waar kan je op voortbouwen? Welke manieren zijn er om te verbinden met sociaal ondernemers? Na afloop gaat u naar huis met een verzameling van aanknopingspunten die u in uw eigen gemeente kunt inzetten om een omgeving te creëren waarin sociaal ondernemerschap wordt gefaciliteerd.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor medewerkers van gemeenten die sociaal ondernemerschap op de agenda hebben staan of het onderwerp willen agenderen. Wij bieden u een palet aan voorbeelden met ruimte voor uw prangende vragen. Het delen van ervaringen staat centraal, evenals het netwerken met andere gemeenten.

Map for Arnhem
Dsc 8750 internal thumb small 1507198172

Bouwen aan een ecosysteem voor sociaal ondernemerschap

Platform31 en het G40-Stedennetwerk organiseren een bijeenkomst over manieren om in uw gemeente een omgeving te creëren voor sociaal ondernemerschap. Diverse voorbeelden uit de praktijk worden gedeeld en we bieden u handvatten om in uw gemeente aan de slag te gaan. Lees meer

12:30 Inloop

met eenvoudige lunch

13:00 Welkom en kennismaking
13:30 Presentatie carrousel
14:45 Pauze
15:15 Presentatie carrousel (vervolg)
16:30 Terugkoppeling
17:00 Borrel

Indien u problemen ondervindt bij het registreren voor deze bijeenkomst, stuur dan een e-mail naar communicatie@platform31.nl.

Kosten:   Deelname is kosteloos, maar niet vrijblijvendBij aanmelden gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.